ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ!

Αντιγράφω -και προσυπογράφω- από το ολόφρεσκο ιστολόγιο Αναγέννηση Ψυχής στο οποίο εύχομαι από καρδιάς να είναι καλοτάξιδο!

Τόσο μυαλό έχουμε! Ο κος. κουλ και άνετος VIP τύπος έκατσε να του βάλουν ένα τσιπάκι για να μπορεί να μπαίνει στο κλαμπ και να παίρνει ποτά χωρίς να πληρώνει ή να περιμένει στην ουρά!


Αυτά βλέπουν οι κυβερνήσεις, αυτά βλέπουν οι πολιτικοί, αυτά βλέπουν τα ανδρείκελα του πονηρού αντίχριστου και σου λένε "εδώ είμαστε! Αυτά είναι βόδια, ό,τι και να τους πεις θα το κάνουν!" Και δίκιο έχουν εδώ που τα λέμε! Αλλά κάνανε και πολύ καλή προετοιμασία μέχρι τώρα δεν μπορώ να πω... Τα τατουάζ σε όλο το σώμα (εκεί να δεις χάραγμα) λανσάρονται πια σαν must και trendy, τα body (ή μήπως να πω "βόδι") piercing σαν κατόρθωμα και ηρωισμός όποτε τι πιο φυσική εξέλιξη από ένα εμφυτευμένο τσιπάκι που στο κάτω-κάτω ούτε καν φαίνεται, βρε αδελφέ! Ποια κάρτα του πολίτη και αηδίες; Εδώ μιλάμε για την κορυφαία τεχνολογία/κατασκοπεία/ρουφιανολογία κι εσύ έχεις μείνει ακόμα στην καρτούλα, μικρέ μου αθώε;

Κάπως έτσι θα γίνει... Σε λίγο θα αρχίσουν οι διαφημίσεις εκθειάζοντας το προϊόν και τα «ευεργετικά» συνεπακόλουθα του. Στην συνέχεια θα μας ρίξουν σεβασμό «στα μάτια» δίνοντας μας την επιλογή να το κάνουμε ή όχι και έπειτα θα έλθει ο κρυφό-εκβιασμός. Στο τέλος βέβαια θα μας κάνουν να έχουμε και τύψεις αν τυχόν δεν το βάλουμε αυτό το πράγμα μέσα μας ή στα παιδιά μας: μα πως θα αγοράζουμε γαλατάκι στα παιδιά μας χωρίς αυτό; Πως θα μεγαλώσουν αυτά τα δύσμοιρα αν εμείς εναντιωθούμε στην εξελικτική πορεία αυτού του κόσμου; Πως θα νοικιάσουμε μια στέγη για τα κεφαλάκια τους αν δεν φοράμε τον ρουφιανολόγο να δείξει στον ιδιοκτήτη από που κρατάει η σκούφια μας, πόσα και γιατί;!




Αποκάλυψη του Ιωάννου κεφ. ιγ' 15-18,

"καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄



Κι εγώ προσεύχομαι ξανά στον Παντοδύναμο

«…Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών. Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος.

Αμήν»

http://eistinplorin.blogspot.com/2011/02/blog-post.html
http://www.youtube.com/user/soalokin7#p/a/u/1/AX9VCI420Jg

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου

Η κοινωνιολογία του φασισµού