Πως έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα του Παντελίδη - Εναέρια Λήψη

 


Δεκάδες κόσμου έχουν περάσει από το σημείο που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης αφήνοντας λίγα λουλούδια. Οι δεκάδες φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους, τραγουδιστής έφυγε έτσι ξαφνικά από την ζωή μια ημέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Theatro μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.



Το συγκεκριμένο σημείο που ανατράπηκε το τζίπ του Παντελίδη και το οποίο μετά το κλείσιμο του ανατολικού αεροδρομίου χρησιμοποιείται ελάχιστα από τους οδηγούς, χαρακτηρίζεται από τους άντρες της Τροχαίας ως στροφή καρμανιόλα. Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει παλαιότερα πολλά ατυχήματα καθώς οι οδηγοί μετά την ευθεία, όπου πολλοί οδηγοί αναπτύσουν υψηλές ταχύτητες, αντικρύζουν μια ανοιχτή κατηφορική παρατεταμένη στροφή με ανάποδη κλίση.


Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, εάν τρέχεις... κινδυνεύεις να βρεθείς πάνω στις μπάρες, όπως ακριβώς έγινε με το Mercedes ML τζιπ του Παντελίδη.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει κορυφαία συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας τα οποία όμως δεν στάθηκαν ικανά να γλυτώσουν τους επιβάτες τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας.



Με το VIMADRONE ακολουθήσαμε την διαδρομή του άτυχου τραγουδιστή στην στροφή καρμανιόλα που οδηγεί από το παλιό ανατολικό αεροδρόμιο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση την Αθήνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου

Η κοινωνιολογία του φασισµού