Τα ζώα διαισθάνονται το μέλλον


Τον ρόλο του μέντιουμ έχουν επωμισθεί ορισμένα δύστυχα ζωάκια εν όψει Euro 2012. Οι υπεύθυνοι διάφορων ζωολογικών κήπων ανά τον κόσμο, στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν πελάτες στα πάρκα τους, αποφάσισαν με το «έτσι θέλω» πως κάποιο από τα δύσμοιρα ζώα που φιλοξενούν έχει… κληρονομικό χάρισμα και αφού φώναξαν κανάλια, δημοσιογράφους, κόσμο και ντουνιά, το έβαλαν να κάνει τα προγνωστικά του –με παταγώδη αποτυχία τις περισσότερες φορές, συμπληρώνουμε εμείς.
Τη μόδα καθιέρωσε ο Πωλ στο Μουντιάλ του 2010. Το χταπόδι από το Ομπερχάουζεν της Γερμανίας είχε 8/8 σωστές προβλέψεις όσον αφορά τα ματς της Εθνικής Γερμανίας τραβώντας πάνω του φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας. Ε, στο φετινό Euro τα ζώα… ξέφυγαν τελείως!
Τις προβλέψεις τους για το Euro 2012 λοιπόν έχουν μέχρι στιγμής δώσει ο Νίκολας το λάμα από το Σάσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Φούντικ το γουρούνι από το Κίεβο, ο Φρεντ το κουνάβι από το Χάρκοβο, η Σίσι ο σκύλος από το Μόναχο, η Υβόν η αγελάδα από το Ντέγκεντορφ, ο Τικ ο θαλάσσιος ελέφαντας από την Μπανγκόκ, η Τσίτα ο σκέτος ελέφαντας από την Κρακοβία, ένα ψάρι από τη Σιγκαπούρη και μία νυφίτσα αγνώστων λοιπών στοιχείων από το Άουε! Όσο για το τι προέβλεψε η πανίδα; Ποιος νοιάζεται;

http://www.digitallife.gr/ta-zwa-provlepoun-me-to-euro-50725/
Otter "Ferret" votes for Germany as it pelephant-euro-2012Thailand Euro Soccerfish-euro-2012pig-euro-2012

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου

Η κοινωνιολογία του φασισµού