150 Ευρώ τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Η εποχή του Μαύρου  Συντάχθηκε απο την Τσίχλα Μαρία 

Η ΑΕΚ σήμερα γυρίζει σελίδα. Ο Θωμάς Μαύρος βρίσκεται και επίσημα στο… τιμόνι της ομάδας και είναι έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει τη μέχρι τώρα κατάσταση.

Ο μεγάλος Θ(ε)ωμάς που κατάφερε να χαρίσει στην Ένωση μεγάλες αγωνιστικές στιγμές θέλει να προσπαθήσει τώρα από άλλο πόσο να κάνει ξανά την ΑΕΚ, ΑΕΚάρα και οι πρώτες του κινήσεις δείχνουν αρκετά θετικές.
Τα διαρκείας πλέον πωλούνται 150 και 120 ευρώ, με εξαίρεση αυτά των επισήμων, δείχνοντας ότι ο Μαύρος καταλαβαίνει απόλυτα τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που υπάρχουν.
Παράλληλα, στο πλευρό του όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν μεγάλες δόξες της Ένωσης. Ο Χρήστος Κωστής και ο Μίμης Παπαϊωάννου είναι οι δύο πρώτοι που θα πάρουν πόστα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να μπουν και άλλα βαριά ονόματα από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας.
Εκτός από αυτό ο Μαύρος αναμένεται να ανοίξει λογαριασμό σωτηρίας, όπου ο κάθε ΑΕΚτζής θα μπορεί να καταθέτει όσο χρήματα θέλει για την αγαπημένη του ομάδα. Τέλος στα βαριά συμβόλαια και στους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ.
Ο Μαύρος, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον Δημητρέλο, είναι έτοιμος να πάρει από το χέρι την ΑΕΚ και να της χαρίσει και πάλι μεγάλες στιγμές. 

http://www.aek1924.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3351:2012-06-25-10-29-05&catid=51:2011-04-19-08-46-14&Itemid=82


Η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας: Οι τιμές των εισιτηρίων είναι αρκετά  χαμηλές, της τάξης του 45% σε σχέση με πέρσι. Δημιουργήσαμε θύρα ανέργων (15) με τιμή 75 ευρώ. http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=1355&n_id=7641

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου

Η κοινωνιολογία του φασισµού