Κάνε φίλες - γνωριμίες με (διαφορετικές) έφηβες!...

Λαμπερές και πάντα ζωντανές!


Έλα στο club μας. Έχει τα πιο όμορφα κορίτσια. Και όλες θέλουν να γίνουν φίλες σου! Και να σε οδηγήσουν... στον παράδεισο!!!
Αυτό σου το υπόσχονται πολλοί, αλλά μόνο τα δικά μας κορίτσια, τα κορίτσια του κλαμπ μας, μπορούν να το πραγματοποιήσουν! Αν τις γνωρίσεις, δύσκολα θα προτιμήσεις άλλες.

Να τις:

Κυριακή (16 χρονών) - σήμερα (7 Ιουλίου) έχει τα γενέθλιά της, γι' αυτό τη γιορτάζουμε μ' αυτό το post. Γνώρισέ την εδώ!

Εικ. από εδώ
Χριστίνα - Γνώρισέ την εδώ!

Βαρβάρα - Γνώρισέ την εδώ!

Μαρίνα (15 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!


Παρασκευή (20 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!

Κατερίνα (19 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!


Ειρήνη - Γνώρισέ την εδώ!

Ευφημία (15 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!

Αναστασία (19 χρονών). Γνώρισέ την εδώ!

Αξίζει ένα κομματάκι από την εμφάνιση της αγίας στο νεαρό Κώστα, πατέρα δύο παιδιών, που σώθηκε από τροχαίο (βαριά τραυματισμένος) στις 11 Σεπτ. 2002:

«Βλέπω μία κοντή και πολύ νεαρή κοπέλα, που φορούσε ένα σκούρο γκριζωπό ράσο και ένα μαντήλι-κάτι σαν κουκούλα-στο κεφάλι να με πλησιάζει. Δεν μπορούσα, ωστόσο, να διακρίνω το πρόσωπό της. Εξέπεμπε, όμως η παρουσία της μια εξαιρετική γλυκύτητα. Περπατούσε χιαστά πάνω από ένα τεράστιο φίδι, για το οποίο έδειχνε αδιαφορία. Εντύπωση μου προκαλούσε και το χρώμα του ουρανού αλλά και το πρωτόγνωρο –αλλόκοτο- πρωτοφανές φως της ημέρας. Πριν προλάβω να την ρωτήσω ποια είναι σταματάει σε μία απόσταση 4-5 μέτρων και μου λέει. «Είμαι η Αγία Αναστασία. Εγώ σε έσωσα». Το ύφος της έδειχνε πως δεν έκανε κάτι σπουδαίο, πιθανόν για να μην νιώσω υποχρεωμένος για την πράξη της. Με ιδιαίτερα προκλητικό και δύσπιστο ύφος την ρωτώ. «Γιατί με έσωσες;» Και εκείνη με ύφος που έδειχνε πως απλώς ακολούθησε κάποια εντολή μου απαντά: «Γιατί μου το ζήτησε η Παναγία».
Όπως αναφέρει, ο Κώστας κατά τη διάρκεια της συνομιλίας η παρουσία της Αγίας Αναστασίας είχε δημιουργήσει στην όλη ατμόσφαιρα μια εξαιρετική γλυκύτητα.
Έκδηλα συγκλονισμένος από το όνειρο-όραμα ο Κώστας σηκώνεται και τηλεφωνεί σε ένα γνωστό του και φίλο του μοναχό. Εκείνος στην κυριολεξία ξαφνιάζεται από το πρωινό τηλεφώνημα. Ο Κώστας αποκρύπτει το όνειρο του και απλώς ρωτά τον μοναχό. «Ξέρεις τίποτε για καμία Αγία Αναστασία;», Όπως μας λέει, μέχρι τότε είχε ακούσει για την Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια, αλλά ουδέποτε την είχε επικαλεστεί. «Ποια Αγία Αναστασία, τη Ρωμαία που γιορτάζει σήμερα;» απαντά ο μοναχός. Η απάντηση του μοναχού, συγκλονίζει ακόμη περισσότερο τον Κώστα. Αποφεύγει, όμως να πει, οτιδήποτε για το όνειρο.

Πώς θα τους μιλήσεις; Κάνε το πρώτο βήμα! Μπες εδώ και βρες τη γραμμή που σε συνδέει με κάποια απ' αυτές! Είναι συνέχεια online - σε περιμένουν.

Γνώρισε εδώ & μια από τις πιο sexy γυναίκες όλων των εποχών!


http://trelogiannis.blogspot.com/2011/07/blog-post_3420.html
http://o-nekros.blogspot.com/2011/07/blog-post_07.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ (Ελληνικοί υπότιτλοι)