η Παναγιά μαζί σας!


Θετικά είναι για την νέα κυβέρνηση τα πρώτα ποιοτικά στοιχεία που δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση που γίνεται μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, το 68% των πολιτών κρίνει ως θετική εξέλιξη την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Αλέξη Τσίπρα, έναντι 19% που την κρίνει αρνητικά. Την ίδια στιγμή το 56% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από το εκλογικό αποτελέσμα, το18% δυσαρεστημένο και το 19% ουδέτερο.

Αναφορικά με την οικονομική κατάσταση της χώρας το 78% των ερωτηθέντων την θεωρούν αρνητική ενώ το 15% δηλώνει ουδέτερο. Σε ερώτηση αν θα καλυτερέψει η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας το 38% δηλώνει θετικό, 32% ότι θα μείνει ίδια ενώ 21% θεωρεί ότι οι συνθήκες θα χειροτερέψουν.

Σε σχέση με τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, 56% τη δηλώνει πως βρίσκει θετική την εξέλιξη ενώ το 35% αρνητική.Ο Γιάννης Βαρουφάκης κερδίζει τις εντυπώσεις και δημοσκοπικά με 60% θεωρεί τον νέο υπουργό Οικονομικών σωστή επιλογή και 11% διαφωνεί.

Σε ότι αφορά την επιλογή του κ. Καμμένου στη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, 51% τη θεωρεί σωστή επιλογή και 36% λάθος επιλογή.


http://www.ertopen.com/show/item/30170-thetiko-klima-gia-th-nea-kybernhsh-deichnei-h-prwth-meteklogikh-dhmoskophsh

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ (Ελληνικοί υπότιτλοι)