Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ



ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΙΝΗ:ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ "ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ" ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ!

Εντάξει, δεν περιμέναμε να ευχηθεί ο "πολιτικώς ορθός" Καμίνης "ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ" Ή "ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ", αλλά αυτό το σκέτο "Χρόνια Πολλά" (αλήθεια,για ποιο λόγο;) και "Καλό Πάσχα" (δηλαδή; τι ακριβώς γιορτάζουμε) θα μπορούσαμε να το ανεχτούμε, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ! Φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η επιλογή, αφού το συγκεκριμένο έχει καταστεί ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ εδώ και αιώνες!

Είναι λοιπόν, το λιγότερο προκλητικό σε μία "χριστιανική" κάρτα, ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ!!!

Τα υπόλοιπα (όπως η...χειρονομία του "αγάλματος") δεν ξέρουμε τι συμβολίζουν:Ακόμα και το χρώμα δεν είναι ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, αλλά ένα μουντό, σκοτεινό μπλε!

Πενία τέχνας κατεργάζεται, ο λαθρο-Καμίνης!



http://syndesmos71.blogspot.com/2011/04/blog-post_4447.html
http://koukfamily.blogspot.com/2011/04/blog-post_3221.html




ΛΙΒΕΛΟΣ για την κάρτα του Καμίνη

Δε μας έφτανε η κάρτα του πολίτη, η κάρτα ΑΜΚΑ, η κάρτα υγείας, οι πιστωτικές κάρτες και οι τηλεκάρτες, κάρτες από δώ, κάρτες από κει, μας έστειλε και ο δήμαρχος κάρτα να συνεχιστεί η καρτολογία.


Καταρχήν είναι παρήγορο ότι η κάρτα είναι γραμμένη στα ελληνικά (ακόμη). Δεύτερον αποτελεί σκάνδαλο εν μέσω οικονομικής κρίσης, τρόικας, ΔΝΤ, αιματηρών περικοπών για τον ελληνικό λαό να χρεώνονται οι έλληνες φορολογούμενοι για να κάνει το κέφι του ο δήμαρχος με το δημόσιο χρήμα. Ποίος πλήρωσε την κάρτα του καμίνη; Ο Καμίνης; Ποιος πληρώνει τον Καμίνη και τον κάθε Καμίνη δήμαρχο; Ο έλληνας ψηφοφόρος φορολογούμενος, συνεπώς σεβασμό κύριε δήμαρχε και πρώην συνήγορε μας προς τους έλληνες πολίτες. Σεβασμό στον λαό που ακούει ότι ο λαός πρέπει να πληρώσει το χρέος, ενώ είναι καιρός να πληρώσετε το χρέος σας στο λαό. Ο δήμαρχος χρωστάει στο δήμο. Ο ένας στους πολλούς.Τρίτον, σας ξεφτιλίζει μια τέτοια κάρτα. Το θέμα της κάρτας προέρχεται από πίνακα του Κυπραίου Ανδρέα Νικολάου (http://andreasnicolaoupaintings.com), πολλές σπουδές, πολύ μπλαμπλά, τρανταχτά ονόματα, ταξίδια, περιπετειώδεις καταστάσεις, μάταια και άνευ σημασίας.


Η μόδα της δημόσιας διαβούλευσης αντικατέστησε την αίσθηση του χιούμορ και της  πραγματικότητας.
Τι μας λέει η κάρτα του Καμίνη;


Πρώτον, η κάρτα απεικονίζει τον Γιωργάκη να χορεύει ζεμπέκικο στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ λαθρομετανάστες του χτυπάνε παλαμάκια και του φωνάζουν "όπα".


Δεύτερον, η κάρτα δεν απεικονίζει τον Γιωργάκη, αλλά τον Ραγκούση που ανέβηκε στην πλάτη του Πάγκαλου, αλλά ο Πάγκαλος τρώει σάντουιτσ και ο Ραγκούσης φαίνεται έτοιμος να πέσει και σαν αποτέλεσμα έχουμε αυτή την τραγική εικόνα της κυβέρνησης .


Τρίτον, η κάρτα έχει ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα, απεικονίζει ψηφοφόρο του Πασόκ που ψάχνει τον σοσιαλισμό τη στιγμή που συνειδητοποιεί ότι ο μαρξισμός έχει πεθάνει, θυμάται τον σύντροφο Πάγκαλο, η ελπίδα ξανάρχεται. Ο Πάγκαλος δεν είναι χοντρός, απλώς έχει φάει όλη τη γη να βρει τον σοσιαλισμό και του έχει μείνει ο ουρανός.


Τέταρτον, η κάρτα υπενθυμίζει το σκάνδαλο Βατοπεδίου, δείχνει τον Εφραίμ στη Βιστωνίδα. Η φάση της σελήνης προδίδει ότι είναι Πρωταπριλιά.


Πέμπτον, η κάρτα δείχνει τον Σισσέ να χορεύει σε lounge bar στη Μύκονο. Γίνεται της Μέρκελ το κάγκελο.


Έκτο, όλα τα παραπάνω είναι μπούρδες, είναι ξεκάθαρο ότι η κάρτα δείχνει έναν ομοφυλόφιλο λυκάνθρωπο που πετάει λάσο.


Έβδομο, η κάρτα δείχνει εκπομπή του Σκάι με τον Βερέμη να ψάχνει το κρυφό σχολειό, τραγουδώντας "φεγγαράκι μου λαμπρό".


Όγδοο, η κάρτα αποδομητικά κηρύτει την μανιχαϊστική απόδραση του Νικολάου μπλαμπλά από τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, μπλαμπλά, αναπαριστώντας τον μετανεωτερικό αντίχριστο σε  μνημειακή στάση να γελειοποιεί τον εσταυρωμένο, ανεβασμένος σε ένα γολγοθικό και θαβώρειο σωρό από αρχαία σκουπίδια του υποεαυτού του για να πραγματοποιήσει την μεταμόρφωσή του σε άρχοντα του σκότους και την λύτρωση του εαυτού του από τον κόσμο. Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες κακόβουλων blogs ότι έμαθε ζωγραφική βλέποντας ΕΤ3 και τον ισχυρισμό δημοτικών σχολείων ότι ζωγραφίζουν καλύτερα. Ένας δήμαρχος με ταλέντο διαλέγει πάντα ζωγράφους με ταλέντο.


Ένατο, η κάρτα δείχνει τον Καμίνη να μας γράφει το όνομά του και το επάγγελμά του με μικρά κεφαλαία κάτω από μεγάλα μικρά, με εμφανή τα σημάδια της προσπάθειας, γέρνει λίγο, να λάβουν τις ευχές του οι  Μπαγκλαντεζιανοί της Ομόνοιας.


Δέκατο, η κάρτα δείχνει τον Μωϋσή να έχει χάσει τον δρόμο για την κορυφή και να μην μπορεί να πάρει τον δεκάλογο, γι αυτό μας ζήτησε και του γράψαμε εμείς έναν λίβελο που αξίζει ο δήμαρχος και οι όμοιοί του οικουμενιστές που προσκυνούν τον βδελυρό αιρεσιάρχη Πάπα και μεταχειρίζονται τον λαό με ασέβεια. Έρχονται οι Ρωμιοί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου

Η κοινωνιολογία του φασισµού