ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ

Τομές 1.2.11 2/2 - Τουρκολαγνεία & μένος έναντι των Ποντίων (http://www.youtube.com/user/LoMak62
http://amastris-piperdim.blogspot.com/2011/01/blog-post.html )

ο καθηγητής μας στην κοινωνιολογία κ.Νεοκλής Σαρρής υπερασπίζεται εδώ και χρόνια την αλήθεια στον επιστημονικό χώρο γράφοντας βιβλία που προορίζονται να ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο, κατά καιρούς δημοσιεύει άρθρα σε εφημερίδες αναλύοντας την πολιτική κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της ανατολής, διδάσκει σε τυχερούς φοιτητές και παρουσιάζει την εκπομπή ΤΟΜΕΣ που προβάλλεται και στο διαδύκτιο από http://lomak.blogspot.com/

η συμπαράστασή μας στο πρόσωπό του αποτελεί χρέος προς το συμφέρον της πατρίδας μας που έχει φτάσει στο σημερινό της χάλι και θα εξακολουθήσει να εξευτελίζεται, όσο δεν αναγνωρίζει τα παιδιά της και δεν επιστρέφει στις παραδοσιακές αξίες, την Ορθοδοξία των Πατέρων, που κατέστησαν τον ελληνισμό παγκόσμιο πολιτισμό που είχε πάντα κάτι να πει στους ανθρώπους, να προτείνει έναν ανώτερο τρόπο ζωής.

ΚΑΛΩ και όλους τους φίλους κοινωνιολόγους να συμπαρασταθούν σε άξιους επιστήμονες όπως ο κύριος καθηγητής που διώκονται και περιθωριοποιούνται από τους κενούς καινοτομιστές ατομιστές ανθεπιστήμονες και λαθρομετανάστες της δημόσιας ζωής που εκπαιδεύτηκαν από τους εχθρούς της πατρίδας στην σκοτεινή Δύση και σήμερα είναι γενίτσαροι κόβωντας το κεφάλι του εθνικού, άρα ευρωπαϊκού συμφέροντος.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σήμερα σημαίνει υποψηφιότητα για εξουσιαστές του αύριο. Περιμένωντας την εκ νεκρών Ανάσταση, ακολουθούμε την συνείδησή μας ενάντια στους τρεις συγχρόνους πειρασμούς του διαβόλου: Τον Οικουμενισμό για όσους θρησκεύουν, την Μασωνία για τους πλουσίους και τον Κομμουνισμό για τους φτωχούς.

Υπάρχει ο δρόμος της Ελλάδας, αυτόν να ακολουθούμε, να μην προδίδουμε τον εαυτό μας. Με ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ, πρωινό κυριακάτικο εκκλησιασμό, μελέτη του λόγου του Θεού, νοερά  προσευχή ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ, προσέλευση στο μυστήριο της μετάνοιας και εξομολογήσεως των αμαρτιών μας σε πνευματικό, μετάληψη του ζωοποιού σώματος και αίματος του Σωτήρος στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, άσκηση θεάρεστων αρετών και υπομονή στις θλίψεις του βίου που σαν κύματα μας χτυπούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Τα παιδιά της Χορωδίας»

Ανοιχτό κάλεσμα για τη δημιουργία της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Επταπυργίου

Η κοινωνιολογία του φασισµού